Økologiske kidneybønner med en flot rød farve og mild smag. Rige på jern, thiamin, folsyre, fiber og protein. Vidunderligt velsmagende og dekorative i salater og vegetariske bøffer. Blend til en cremet dip eller tilsæt i supper og sammenkogte retter, såsom chili con carne.
Ingredienser: Økologiske, råtørrede røde kidneybønner (100%).
Oprindelsesland: Kina.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Tilberedning: Lægges i blød natten over. Koges i frisk vand ved svag varme i ca. 50 minutter, eller indtil bønnerne er bløde.
Næringsindhold per 100g:
Energi: 1355,6 kJ/ 324 kcal
Fedt: 1,5 g
- heraf mættet fedt: 0,4 g
Kulhydrater: 48 g
- heraf sukkerarter: 4,6 g
Protein: 22 g
Salt: 0,1 g