Camu camu (Myrciaria dubia) giver et sur-sød smag kick til smoothies, juice og desserter. Den er også velegnet til at blande i morgenmadsblandinger eller bruge som et naturligt tilsætningsstof i bagværk som smagsforstærker.
Ingredienser: Pulver af råtørret, økologisk Camu Camu (100%).
Oprindelsesland: Peru.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Dosering: Bland ½ tsk. (3 g) i juice, smoothies, frugtis eller desserter. Man kan langsomt øge indtagelsen af camu-camu. Diarré er et tegn på at indtaget er for højt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 2531,3 kJ / 605 kcal
Fedt: 51,3 g
- heraf mættet fedt: 2,8 g
Kulhydrater: 19,9 g
- heraf sukkerarter: 5,4 g
Protein: 18 g
Salt: 0,01 g