- Gratis levering over 500 kr
- Hurtig levering
Glutenfri Focaccia med Safran & Rosmarin
FOCACCIA MED ROSMARIN & SAFRAN
Let at bage og så lækkert. Tilføj evt. lidt safran i dejen for ekstra julefølelse!
Ingredienser:
- 25 g gær
- 6 dl lunken vand
- 4 spsk. olivenolie
- 1 tsk. honning eller anden sødning såsom agavesirup
- 2 dl durramel
- 4 dl rismel
- 3 dl kartoffelmel
- 2 tsk. xantangummi
- 1 tsk. himalayasalt
Fremgangsmåde:
- Kør dejen i ca. 5 minutter med høj hastighed i foodprocesseren eller med elektriske piskedejkroge. Dejen skal være løs og klistret, når den er færdig.
- Spred dejen ud med en dejskraber på en olieret plade eller på en med bagepapir.
- Tryk et par huller i dejen, pensl med olivenolie og drys med flagesalt. Tryk nogle sorte oliven ned i og tilsæt rosmarin.
- Lad det hæve i ca. 2 ½ time.
- Bages i midten af ovnen i 20-25 minutter ved 250 ° C, indtil det har fået en fin farve.
- Lad det afkøle i cirka 10 minutter, inden du skærer i brødet!