Triphala Churna. Triphala er en blanding af amalaki (Phyllantus Emblica), bibhitaki (Terminalia Bellirica) og haritaki (Terminalia Chebula).
Triphala anvendes til at tømme kroppen for toksiner og genaktiverer ikke blot fordøjelsen, men også immunforsvaret. Det indeholder tre frugter, amalaki, vibhitaki og haritaki. De forbedrer leverens enzymproduktion og indeholder amalaki, som er verdens rigeste C-vitamin frugt efter camu camu.
Triphala er tridoshic hvilket betyder, at alle doshas kan tage det. Triphala bør tages før en ayurvedisk kur, inden indtagelse af de andre urter, så giver de en bedre effekt og kroppen renses ud inden noget bliver tilført.
Ayurveda er en omfattende livsfilosofi med fokus på menneskets sundhed og livskvalitet. Ayurveda betyder "kendskab til livet". Ayurveda betegner sundhed som en naturlig tilstand, en tilstand som naturen hele tiden forsøger at opnå. At indtage naturens urter har en central rolle indenfor ayurveda for at balancere de 3 doshaer Kapha, Vata og Pitta.
Pulveret er råtørret (under 40°C).
Herbaveda urterne er pakket i poser i nedbrydeligt materiale.
Ingredienser: Økologisk Triphalapulver (100%).
Oprindelsesland: Indien.
Dosering: 1/2 tsk. pulver blandes med varmt vand eller væske og tages 3 gange om dagen mellem måltiderne. Den daglige dosis indeholder ca. 2,5-3 g urtepulver.
Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke anvendes som et alternativ til en varieret kost. Opbevares tørt og utilgængeligt for børn.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1200,8 kJ/ 287 kcal
Fedt: 0,7 g
- heraf mættet fedt: 0,2 g
Kulhydrater: 46 g
- heraf sukkerarter: 10,3 g
Fibre: 40,5 g
Protein: 3,9 g
Salt: 0,09 g