Ægte Shirataki Fettucini - er en lidt bredere pasta. Nu har vi fået flere typer af vores populære Shirataki. I meget høj kvalitet, fremstillet af konjakpulver, der hverken indeholder kulhydrater, og i princippet heller ingen kalorier. Pastaen ligger emballeret i vand, som er smags- og lugtfrit. Denne Fettucini kan du anvende i stedet for almindelig pasta til dine yndlingsretter.
Shirataki har været kendt for sine sundhedsegenskaber i over 2000 år i både Kina og Japan. Shirataki laves af rodknolde fra en plante, der hedder Amorphophallus konjac på latin. Rødderne indeholder opløselige fibre, der kaldes glukomannan. Shirataki Fettucini er udelukkende lavet af disse opløselige fibre, hvilket giver dem et lavt kalorieindhold. Shirataki Fettucini er neutralt i smagen og absorberer let smag fra saucer og andre madretter.
Tilberedning: Hæld alt væsken fra posen og skyl pastan i koldt vand. Hæld derefter kogende vand over og lad det trække i nogle minutter. Hæld vandet fra og tilsæt fx i wok, salat, suppe eller i din yndlingsret.