Save The Food er et brand skabt af Rawfoodshop. Det skete, da vi blev bedt om at hjælpe vores leverandører med at være mere bæredygtige og sælge deres overskydende råvarer. Produktet tilbydes derfor til en lavere og bedre pris end normalt. Det kan handle om overproduktion, forkert emballage, kosmetiske fejl, trends, udgåede sortimenter eller korte bedst-før-datoer. Produktet er helt i orden og af god kvalitet. Tørre fødevarer har en lang holdbarhed, normalt meget længere, end vi tror. Så spar mad sammen med os og bliv også en klimahelt!
Lækre raw jordnødder, helt naturlige! Egentligt er jordnødder botanisk set ikke nødder, men bælgfrugter, ligesom ærter og bønner. De vokser derimod under jorden i bælger/skaller (1-4 stk. per bælge). Her i vores del af verden spiser vi oftest jordnødder som snack eller bruger dem i slik og bagværk. I Asien bruger man fx jordnødderne i jordnøddesauce (satay), i wokretter, sammenkogte retter og i salater. Men den største produktion er jordnøddeolie.
Jordnødder indeholder meget protein, hele 25 g / 100 g og passer derfor godt som et proteinrigt mellemmåltid. De har en fyldig og lettere sødlig smag. Jordnødder er desuden rige på magnesium, fosfor og mangan.