Posts tagged with "juleopskrifter"

Fra kakaobønne til chokolade

Fra kakaobønne til chokolade

Criollo, Forastero og Trinitario – det er de tre typer kakao, der bruges til chokoladeproduktion. Criollo er den højeste kvalitet af kakaobønner, du kan få.
Varm chokolade med Reishi & Vanilje

Varm chokolade med Reishi & Vanilje

Svampepulver blandes med kakao og ægte vaniljepulver for at skabe den ultimative hyggelige varme drik. Denne næringsrige drik er et godt alternativ til varme drikke. For ekstra nydelse tilsæt vegansk eller almindelig flødeskum.
Raw chokolade med kandiseret appelsin

Raw chokolade med kandiseret appelsin

At lave din egen chokolade er let og kan smages på alle mulige måder. Inviter til en hyggestund eller pak den pænt ind og giv den væk i julegave.
Raw Peberkagekugler

Raw Peberkagekugler

Det bedste ved pepperkager at spise dejen! Disse kugler smager lige så godt som peberkagedej, men med lidt sundere ingredienser. Så selvom du skulle spise det hele selv, slipper du forhåbentlig at få ondt i maven!
Panforte - italienske julekage

Panforte - italienske julekage

Denne italienske julekage krydres normalt med alle julekrydderier, men her nøjes vi med at krydre den med den lækre kombination af kardemomme og appelsin. Den har en vidunderlig hård struktur og minder næsten om karamel.
Wienernougat

Wienernougat

Wienernougat er en ægte juleklassikker. Her søder vi det naturligt med agavesirup, men det kan også erstattes med 1 ½ dl kokosnøddesukker. Teksturen på nougaten er i så fald sprødere, men smagen er lige så lækker. Det er også muligt at gøre opskriften raw, så undlader du bare ikke riste hasselnødder, vælge raw kakaopulver og kakaosmør og sørg for at smelte kakaosmørret forsigtigt.
Safranscouscous

Safranscouscous

En perfekt buffetret eller som tilbehør til et måltid. Den cremede butternut smager lækkert med safranen og de sprøde granatæblekerner. Couscous er rig på protein og mætter rigtig godt!
ARTIKEL 1-8 OF 8.1  | Vis alle 
Log ind
Fik du det rigtigt?