Spirefrø rødkål. Rødkålsspirer har en smuk lyserød farve og en dejlig kålsmag! Dyrkes let på et varmt sted. Spirer/skud er færdige efter 2-6 dage. Dyrkes i en spirekrukke, spireglas eller i en speciel spirebeholder. Økologiske rødkålsspirer er rige på svovl, et stof, der hjælper med at forbedre mange af kroppens funktioner. De indeholder også meget af de gavnlige flavonoider: anthocyaniner, der virker antiinflammatoriske. Rødkålsspirer smager godt i kombination med grønne broccolispirer. Perfekt til tømmermænd, og er anerkendt som en forebyggelse af hjerte-karsygdomme
Ingredienser: Økologiske spirefrø af rødkål (100%) Brassica oleracea.
Oprindelsesland: Italien.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Spiring: Læg i blød i en krukke ca. 10 timer f.eks. natten over og skyl derefter. Hæld vandet fra og placer krukken på hovedet, så at vandet kan løbe fra. Skyl frøene morgen og aften. Spirerne er klare efter ca. 6 dage.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 129,7 kJ / 31 kcal
Fedt: 0,3 g
- heraf mættet fedt: 0,1 g
Kulhydrater: 7,3 g
- heraf sukkerarter: 5 g
Protein: 1,1 g
Salt: 0 g