Acerola pulver indeholder mange næringsstoffer og er mest kendt som en af verdens mest C-vitaminrige frugter. Det er formodentligt kun camu-camufrugter, som indeholder mere C-Vitamin.
Acerola stammer fra Central- og Sydamerika, hvor de både dyrkes og vokser vildt på buske. Især i Brasilien anvender man Acerola indenfor traditionel folkemedicinsk brug.
Acerola pulver har en målt antioxidantionsværdi iflg. ORAC på 906 μmolTE/g. ORAC betyder "Oxygen Radical Absorbance Capacity" og er en international metode til at måle frugters antioxidant-kapacitet.
Ingredienser: Økologisk pulver af acerolabær (100%).
Oprindelsesland: Brasilien.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Dosering: Den anbefalede mængde er 1 strøget teske (3,6 g).
Anvendelse: Blandes med vand, strø på ymer/yoghurt, eller bland i din smoothie.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1514,6kJ/362 kcal
Fedt: 0 g,
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrat: 78,8 g
- heraf sukkerarter: 31 g
Protein: 7,6 g
Salt: 0 g