Mørk agavesirup har en lidt fyldigere smag end lys agavesirup. Agavesirup er et relativt nyt sødemiddel, der er ekstraheret fra agaveplantens indre kerne. Denne kaktus-lignende plante stammer fra Mexico, og dens saft bruges også til at producere tequila. Denne agavesirup er et produkt af en enkelt slags plante indenfor den botaniske art "agave". I modsætning til andre, billigere varianter af agavesirup, hvor der anvendes nektar fra 3-6 forskellige arter af agaveplanten. Der er ingen tvivl om, at der er en markant forskel på smagen af dette delikate og rene produkt og andre blandede agavenektarer til rådighed på markedet! Smagen, der minder om honning og ahornsirup, er naturlig delikat, hvilket gør det til et ideelt sødestof i mad og drikke. Anvend det i stedet for dadler, honning, sukker, ahornsirup og andre sødestoffer.
Garanteret Raw Food Kvalitet
Til at producere denne agavesirup presses juicen fra levende agaveplanter. Derefter behandles saften ved maks. 40°C, og de komplekse sukkerarter i agavejuicen omdannes derefter til simple sukkerarter. Resultatet bliver en 100% raw, filtreret agavesirup. Den blide behandling af agavejuicen gør at ingen vitaminer, mineraler eller enzymer ødelægges.
Sødere end sukker
Agave sirup er sødere og mindre tyktflydende end honning, men kan anvendes på samme måde. Det kan anvendes i madlavningen eller som sødemiddel i både varme og kolde drikke såsom smoothies, te og kaffe. Det kan også erstatte sukker i fx kager og så kan man nøjes med at anvende en tredjedel af den mængde sukker, som der står i opskriften, fordi agavesirapen er meget sødere end almindeligt sukker.
OBS: Produktet er ikke maskineforseglet eller plomberet, det forsegles i hånden. Det påvirker ikke holdbarhed eller kvalitet.