Bagerina Pizzabund Bagemix indeholder blot få kulhydrater og uden gluten, stivelse og sukker, der giver en tynd, luftig og sprød pizzabund. Mixet rækker til 1 pizzabund.
Indeholder: Kartoffelfiber, Psyllium Husk*, Bagepulver* (Majsstivelse*, Natriumcarbonat, Monocalciumfosfat), Himalaya Salt.
(* økologiske ingredienser).
Allergiinformation: Kan indeholde spor af nødder.
Opskrift: Du skal bruge 5 æg, 50 g smeltet smør og ½ dl creme. Beskrivelse: 1. Pisk æggene fluffy med elpisker. Smelt smørret samtidigt i en gryde og lad det køle af. 2. Bland æggene med den tørre blanding og lad det hæve i 10 minutter. 3. Tilsæt smeltet smør og fløde, bland grundigt. 4. Form og spred 2 bunde med spatel på et bageplade med bagepapir. 5. Kom revet ost ovenpå. 6. Bag den en ad gangen ved 210 grader i ca. 10 minutter. 7. Tilsæt valgfri pizzafyld og bag i 5-10 minutter.
Vi anbefaler at ikke erstatte ingredienser eller ændre på opskriften, da resultatet kan blive helt anderledes.
Oprindelsesland: Sverige.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100g:
Energi: 439,3 kJ/105 kcal
Fedt: 0,1 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrater: 9 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 4 g
Salt: 0,1 g