20
Outlet
Kort dato
Ceremonial Grade Kakaomasse 200g i gruppen Råvarer & Drikke / Bagning / Kakaoprodukter hos Rawfoodshop Scandinavia AB (CACAOLAB01200)
Ceremonial Grade Kakaomasse 200g
Ceremonial Grade Kakaomasse 200g

Ceremonial Grade Kakaomasse 200g

0 Vurderinger
Bedst før:
Varenr: CACAOLAB01200
DKK 257 / DKK 205
DKK 52 20
 
Tilføj til ønskeliste
Leveringtid:  Udsolgt
For rituals and ceremonies - we bring back the traditions.
GlutenfriVeganskIngen raffineret sukkerLowCarbMælkefri
  • Varemærkeinfo
  • Information
  • Vores Ceremonial Grade Kakaomasse er skabt med den største respekt for dets gamle traditioner, vores ceremonial kakao giver et indblik i hjertet af en hellig praksis, der strækker sig over generationer.

    Arriba Nacional er arvesorten til ecuadoriansk kakao. Den er kendt for sine lækre blomstersmag og skarpe aromaer og tegner sig kun for 1% af Ecuadors kakaoproduktion. Denne lækre variant med dens komplekse smagsprofil bliver erstattet af GMO Cacao-varianter, som er mere homogene og højere udbytte, men mindre smagfulde og nærende. Vores kakao er lavet af det, der er tilbage af de gamle kakaotræer, der stadig findes i provinsen Manabí, langs bredden af ​​Portoviejo-floden.

    Vores løfte til dig:
    Vi bruger kun bæredygtigt dyrkede kakaobønner, der kommer direkte fra små familiebrug. En usædvanlig let ristning bevarer kakaoens delikate smag og bevarer dens ernæringsmæssige overflod. Der bruges ingen maskiner, alt foregår i hånden under ceremonier.

    Hvad gør Cacao Ceremonial Grade?

    For at blive betragtet som ceremoniel skal kakao opfylde følgende krav:

    Det skal dyrkes bæredygtigt ved hjælp af regenerative metoder. Hvis det er dyrket og forarbejdet efter traditionelle metoder, opfylder det dette krav.

    Det skal være fair. Der skal være fair priser for landmændene og retfærdighed for alle involverede i værdikæden.

    Det skal fastgøres med henblik på ceremoniel brug. I alle trin skal værdierne af hellig gensidighed fastholdes. Det skal bruges med respekt. Anerkendelsen af ​​den gamle oprindelige herkomst af kakao til ceremoni er central for dens etiske brug i moderne sammenhænge.

    Håndværket
    Den ceremonielle kakao er dog ikke færdig ved høsten. Bagefter er kakaoen traditionelt fermenteret og ristet. Fermentering blødgør ikke kun kakaoens smag og introducerer den karakteristiske "chokolade"-rigdom, vi er bekendt med, men tillader også at danne visse forbindelser, der er nøglen til kakaoens ernæringsprofil i din kop. Vores Arriba Nacional arvestykkebønner nyder godt af en kort gæringsproces, der tillader kakaoens fulde smag at modnes, samtidig med at de bevarer integriteten af ​​de finere blomster- og frugtnoter.

    Efter tørring skal kakaobønnerne ristes. Nøglen til at opretholde den højeste grad af kakao er at riste bønnerne under lave temperaturer i lige nok tid til at fuldføre de nødvendige indre reaktioner. Det er en kunst såvel som en videnskab.

    Resultatet? Kakao, der har al den lækre, komplekse smag af den fineste chokolade, samtidig med at den bevarer næring og ånd fra jorden, hvorfra de kom.
  • Ingredienser & Information
  • Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
    (SE) Ceremonial Grade Kakaomassa Theobroma Kakaomassa. (GB) Ceremonial Grade Cacao Paste Theobroma Cacao Paste. (D) Ceremonial Grade Kakaomasse Theobroma-Kakaomasse. (DK) Ceremonial Grade Kakaomasse Theobroma Kakaomasse. (FI) Ceremonial Grade Kaakaomass Theobroma-kaakaomassa.
    Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
    Peru.
    Information/Tiedot: Hacka 28g kakao/servering. Värm 177 ml vatten (inte koka). Häll i kakaon och eventuell sötning. För krämiga konsistens, mixa i en mixer. Man kan tillsätta kryddor efter smak./ Chop 28g cocoa/serving. Heat 177 ml of water (do not boil). Pour in the cocoa and any sweetener. For creamy consistency, blend in a blender. You can add spices to taste./ 28 g Kakao pro Portion hacken. 177 ml Wasser erhitzen (nicht kochen). Den Kakao und etwaigen Süßstoff hinzufügen. Für eine cremige Konsistenz mit einem Mixer mixen. Sie können nach Geschmack Gewürze hinzufügen./ Hak 28g kakao/portion. Opvarm 177 ml vand (må ikke koge). Hæld kakao og eventuelt sødemiddel i. For cremet konsistens, blend i en blender. Du kan tilføje krydderier efter smag./ Pilko 28 g kaakaota/annos. Kuumenna 177 ml vettä (älä keitä). Kaada joukkoon kaakao ja kaikki makeutusaineet. Saat kermaisen koostumuksen sekoittamalla tehosekoittimessa. Mausteita voi lisätä maun mukaan.
    Allergeninformation/Allergeninformationen/Allergiatiedot: Packas i anläggning där man hanterar mjölk, soja, nötter, frön och produkter som innehåller gluten./ Packed in facilities where milk, soy, nuts, seeds and products containing gluten are handled./ Verpackt in Betrieben, in denen Milch, Soja, Nüsse, Samen und glutenhaltige Produkte verarbeitet werden./ Pakket i faciliteter, hvor mælk, soja, nødder, frø og produkter indeholdende gluten håndteres./ Pakattu tiloissa, joissa käsitellään maitoa, soijaa, pähkinöitä, siemeniä ja gluteenia sisältäviä tuotteita.
    Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g:
    Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa:2092kJ/500kcal
    Fett/Fat/Fedt/Rasvaa:39,3g
    -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja:6g
    Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja:6,25g
    -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita:1g
    Protein/Eiweiß/Proteiinia:10,7g
    Salt/Salz/Suolaa:0g
    Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
    Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.
  • Mere information
  • Egenskaber
  • Brug: Bagning , Drikke
    Form: Kage / Bar , Stykker
    Opbevaring: Spisekammer (tørt og køligt)
    Underkategori: Kakao & Chokolade
  • Levering og fragt
  • Tilgængelighed:
  • Anmeldelser:
  • Anmeldelser
    Nedenfor kan du give karakterer på en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du også skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
    Dit navn vil blive vist som afsender.
    Number of reviews: (0)

    Dette produkt har ingen anmeldelser.

Blogindlæg om Ceremonial Grade Kakaomasse 200g

Der er endnu ingen blogindlæg knyttet til denne artikel.

Lignende produkter

Mandlar Ristede med Kanel ØKO 250g
41%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før: 2024-08-31
DKK 69 DKK 116
KØB NU
I Feel Strong Vild Urte Te 100g
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 66
KØB NU
Mandelmel Premium RAW 1 kg
40%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 121 DKK 202
KØB NU
Hampeprotein 35% ØKO 1kg
50%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 66 DKK 132
KØB NU

Andre har også købt

Celtic Havssalt Groft 500g
20%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 68 DKK 85
KØB NU
Kakaosmør Raw ØKO 500g
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 141 DKK 202
KØB NU
Kakaomasse Raw 100% ØKO 500g
20%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 161 DKK 201
KØB NU
Hampefrø Afskallede ØKO 1kg
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 181 DKK 259
KØB NU
Log ind
Fik du det rigtigt?