40
Outlet
Kort dato
Jasminris Brunt Råris ØKO 1kg i gruppen Råvarer & Drikke / Spisekammer / Ris & Korn hos Rawfoodshop Scandinavia AB (SFJRB501)
Jasminris Brunt Råris ØKO 1kg

Jasminris Brunt Råris ØKO 1kg

0 Vurderinger
Bedst før: 2024-01-05
Varenr: SFJRB501
DKK 97 / DKK 58
DKK 39 40
 
Tilføj til ønskeliste
Leveringtid:  Midlertidigt udgået
RawfoodØkologiskIngen raffineret sukkerVegansk
Certificeringer
EU Organic
  • Varemærkeinfo
  • Save The Food er et brand skabt af Rawfoodshop. Det blev til, da vi blev bedt om at hjælpe vores leverandører med at være mere bæredygtige og sælge deres overskydende råvarer. Produktet tilbydes derfor til en lavere og bedre pris end normalt. Det kan handle om overproduktion, forkert emballage, kosmetiske fejl såsom farve, form, tekstur og smag, trends, udgået sortiment korte eller utløpt bedst før datoer. Produktet er helt i orden og af god kvalitet. Tørre fødevarer har en lang holdbarhed, normalt meget længere, end vi tror. Så red mad sammen med os og bliv en klimahelt!

    OBS! Billedet af produktet er et generelt billede. Vi forbeholder os retten til, at der kan være forskelle i farve, størrelse og udseende på produktet i virkeligheden.

  • Information
  • Brunt jasminris er en velduftende ris, der passer godt til de fleste asiatiske retter såsom wok-retter.

  • Ingredienser & Information
  • Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
    (SE) Ekologiskt jasminris brunt (100%). (GB) Organic jasmine rice brown (100%). (D) Bio-Jasminreis braun (100%). (DK) Økologisk jasmin ris brun (100%). (FI) Orgaaninen jasmiiniriisinruskea (100%).
    Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
    Thailand/Thaimaa.
    Tillredning/Preparation/Vorbereitung/Forberedelse/Valmistautuminen:
    (SE) 1. Skölj 3 dl ris i kallt vatten. Låt koka upp i  dubbla mängden vatten och (valfritt fett) i en kastrull och koka upp. 2. Koka med ett tättslutande lock, sänk värmen låt sjuda och koka i 40 minuter. 3. Ta från värme (med locket på!) Och ånga i 10 minuter. Fluffa upp med gaffel. (GB) 1. Rinse 3 dl of rice in cold water. Bring to a boil in double the amount of water and (optional fat) in a saucepan and bring to a boil. 2. Cook with a tight-fitting lid, reduce the heat to a simmer and cook for 40 minutes. 3. Remove from heat (with the lid on!) and steam for 10 minutes. Fluff up with a fork. (D) 1. 3 dl Reis in kaltem Wasser abspülen. In der doppelten Menge Wasser und (optional Fett) in einem Topf zum Kochen bringen und aufkochen. 2. Mit einem dicht schließenden Deckel kochen, die Hitze auf ein Köcheln reduzieren und 40 Minuten kochen lassen. 3. Vom Herd nehmen (mit Deckel!) und 10 Minuten dämpfen. Mit einer Gabel auflockern. (DK) 1. Skyl 3 dl ris i koldt vand. Bring i kog i dobbelt mængde vand og (valgfrit fedtstof) i en gryde og bring det i kog. 2. Kog med et tætsluttende låg, reducer varmen til et simre og kog i 40 minutter. 3. Tag af varmen (med låg på!) og damp i 10 minutter. Fnug op med en gaffel. (FI) 1. Huuhtele 3 dl riisiä kylmässä vedessä. Kiehauta kaksinkertaisessa määrässä vettä ja (valinnainen rasva) kattilassa ja kiehauta. 2. Keitä tiiviisti suljetulla kannella, vähennä lämpöä kiehuvaksi ja keitä 40 minuuttia. 3. Poista lämmöltä (kannen ollessa päällä!) ja höyrytä 10 minuuttia. Nukkaa haarukalla.
    Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g:
    Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa:1535,5 kJ/367 kcal
    Fett/Fat/Fedt/Rasvaa:2,4g
    -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja:0g
    Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja:78g
    -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita:0g
    Fiber/Dietary Fiber:
    2,8g
    Protein/Eiweiß/Proteiinia:7,4g
    Salt/Salz/Suolaa:0,030g
    Allergener/Allergens/Allergene/Allergeenit:
    (SE) Kan innehålla spår av jordnöt, mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistagemandel, makadamianöt. (GB) May contain traces of peanut, almond, hazelnut, walnut, cashew, pecan, Brazil nut, pistachio, macadamia nut. (D) Kann Spuren von Erdnuss, Mandel, Haselnuss, Walnuss, Cashewnuss, Pekannuss, Paranuss, Pistazie, Macadamianuss enthalten. (DK) Kan indeholde spor af jordnød, mandel, hasselnød, valnød, cashewnød, pekannød, paranød, pistacienød, macadamianød. (FI) Leukaa säilyttäviä jälkiä maapähkinä, manteli, hasselpähkinä, saksanpähkinä, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, parapähkinä, pistaasipähkinä, makadamiapähkinä.
    Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
    Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.
  • Mere information
  • Egenskaber
  • Brug: Madlavning
    Certifikat: EU Organic
    Form: Hel
    Opbevaring: Spisekammer (tørt og køligt)
    Process: Råtørret
    Underkategori: Pasta, Ris & Korn
  • Levering og fragt
  • Tilgængelighed:
  • Anmeldelser:
  • Anmeldelser
    Nedenfor kan du give karakterer på en skala fra 0-5. Hvis du vil, kan du også skrive en kommentar til den karakter, som du har valgt at give artiklen.
    Dit navn vil blive vist som afsender.
    Number of reviews: (0)

    Dette produkt har ingen anmeldelser.

Blogindlæg om Jasminris Brunt Råris ØKO 1kg

Der er endnu ingen blogindlæg knyttet til denne artikel.

Lignende produkter

Boghvedeflakes Sprøde ØKO 500g
50%
Kort dato
Save The Food
Bedst før: 2023-12-12
DKK 77 DKK 155
KØB NU
Pinjekerner ØKO 500g
50%
Kort dato
Save The Food
Bedst før: 2023-12-31
DKK 194 DKK 389
KØB NU
Puffet Quinoa ØKO 500g
40%
Kort dato
Save The Food
Bedst før: 2024-06-02
DKK 118 DKK 197
KØB NU
Majsmel ØKO 1kg 5stk pakke
60%
Kort dato
Save The Food
Bedst før: 2024-01-30
DKK 162 DKK 406

Andre har også købt

Boghvedeflakes ØKO 1kg
60%
Kort dato
Save The Food
Bedst før: 2024-02-28
DKK 61 DKK 151
KØB NU
Kikærtemel ØKO 1kg
41%
Kort dato
Save The Food
Bedst før: 2024-04-30
DKK 76 DKK 128
KØB NU
Majsmel ØKO 1kg
49%
Kort dato
Save The Food
Bedst før: 2024-01-30
DKK 41 DKK 81
KØB NU
Mango ØKO 1kg
40%
Kort dato
Save The Food
Bedst før: 2024-03-31
DKK 168 DKK 279
Log ind
Fik du det rigtigt?