Kakaosmør, deodoriseret, har en meget svag kakaoaroma, som er presset, filtreret og deodoriseret til dem, der ikke ønsker en overvældende kakaoaroma.
Det er den mest populære kvalitet på markedet og bruges ofte i badebomber pga. dets stabilitet.
Rig på vitamin E og antioxidant polyphenoler, der øger hudens elasticitet og smidighed. Hjælper med tør og sprukket hud.
INCI/Ingredienser: Theobroma Cacao Seed Butter.
Oprindelsesland: Dominikanske republik.
Noget af det mest stabile smør på markedet. Hvis du opbevarer det korrekt, kan du opnå 2-3 års holdbarhed.
Anvendes ofte på grund af sin smelteevne, når den påføres huden, derfor dens popularitet i krops-, hånd- og massagecremer. Ca. smeltepunkt 34-39 ° C.
Fremragende ingrediens i bodybutters, lotions og massagebars.
FEDTSYRER & AKTIVE EMNER:
Stearinsyre (mættet) ca. 35%
Palmitinsyre (mættet) ca. 26%
Omega 9 (enumættet) ca. 35%
Omega 6 (flerumættet) ca. 3%
Polyfenoler, tokoferoler