På lager

Mandelmel ØKO 1kg

Specialpris 190,00 DKK Normalpris 271,00 DKK
ØKO - RAW - VEGANSK
Indsend din bedømmelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Venligst, Log ind or opret en konto.
Kampagne -30%

Relaterede artikler

Økologisk mandelmel er ideelt til low-carb, glutenfri bagning og som alternativ til hvedemel. Vores økologiske mandelmel er lavet af økologiske mandler, der er dyrket uden brug af sprøjtemidler og kemikalier. Økologisk mandelmel kan anvendes som base i brød, pandekager, muffins, kager og meget andet. 

Mandler er metabolisk alkaliske og indeholder quercetin og kaempferol. Mandler er rige på energi, rige på komplekse kulhydrater, protein, fedt, b-vitaminer og mineraler. Et perfekt tilskud til alle raw food udøvere. OBS! Mandel er et nøddelignede frø, som selv visse nøddeallergikere godt kan tåle.

Mandelmel er fuld med smag sammenlignet  med andet mel, og har en nøddeagtig smag som fungerer godt sammen med mange andre fødevarer. Der er få kulhydrater i mandelmel i forhold til andre meltyper.

Mandler har grundet deres enkeltumættede fedt og høje niveau af vitamin E været sat i forbindelse med sænket kolesterol og mindsket risiko for hjertesygdomme. Vores økologiske mandelmel indeholder høje niveauer af kalcium, jern og kostfibre, næringsstoffer som personer på glutenfri diæt en gang i mellem mangler.

Ingredienser: Malede råtørrede økologiske mandler uden skal (100%).

Oprindelsesland: Spanien.

Opbevaring: Tørt og køligt, åbnet pose opbevares i køleskab.

Næringsindhold per 100 g:
Energi: 2552,2kJ / 610 kcal
Fedt: 54 g
- heraf mættet fedt: 4 g
Kulhydrater: 4,8 g
- heraf sukkerarter: 4,3 g
Protein: 19 g
Salt: 0 g

Mere information
Manufacturer Nej
Egenskaber Raw, Øko, Vegansk, Glutenfri, Ingen Raffineret Sukker, Laktosefri, Low Carb
Certificeringer EU-økologisk
To Top