Fri fragt fra 499 kr
Just nu – ekstra hurtig levering!
Just nu – ekstra hurtig levering
Indlæser
Vegansk kladdekage – luksuriøs, enkel og plantebaseret

Vegansk kladdekage – luksuriøs, enkel og plantebaseret

På Kladdekagens dag fejrer vi denne lækre klassiker med et twist – en skønt klæbrig, vegansk kladdekage! Den bløde og seje kage, der smelter på tungen, er en favorit for mange. Med enkle, plantebaserede ingredienser kan du lave en mindst lige så god variant uden mejeriprodukter eller æg.

Kladdekagens dag – en oplagt mulighed for vegansk bagning

Kladdekagens dag, som falder i dag den 7. november, er en perfekt anledning til at finde røreskålen frem og skabe en vidunderligt klæbrig kage. For dig, der ikke har prøvet vegansk bagning før, er dette en rigtig god mulighed. Det kræver hverken komplekse ingredienser eller teknikker – en vegansk kladdekage er faktisk både enkel og hurtig at bage. Desuden kan du være sikker på, at kagen vil blive værdsat af både veganere og ikke-veganere!

Når du vælger plantebaserede ingredienser, bidrager du til mere bæredygtig bagning. Mange tror måske, at en vegansk livsstil er begrænsende, men sandheden er, at der findes uendelige muligheder for at skabe vidunderlige kager med naturlige og økologiske råvarer.

Sådan får du succes med veganske opskrifter

At bage vegansk handler om at finde gode alternativer til de klassiske ingredienser. I en kladdekage har du faktisk ikke brug for æg for at få den rette konsistens – det er nok med en kombination af plantebaserede fedtstoffer og væske. Kokosolie eller vegetabilsk olie giver den perfekte "klæbrighed", og mandelmælk eller havremælk fungerer glimrende som erstatning for mælk. Med disse ingredienser får du en glat og klæbrig kage, der smager præcis som en klassisk kladdekage – hvis ikke bedre.

Mange veganske opskrifter indeholder også naturlige sødestoffer og smagsgivere. I vores veganske kladdekage bruger vi for eksempel mandler både som smagsgiver og som pynt. Det giver kagen en fin knasende tekstur og gør den visuelt tiltalende – perfekt, hvis du vil imponere gæsterne!

Opskrift - Vegansk kladdekage med mandler

Nu er det tid til at prøve selv! Her er en enkel opskrift på vegansk kladdekage, som du kan lave på under en halv time. Pynt gerne med mandler for ekstra luksus og crunch.

Ingredienser

2 dl daddelsukker
1 dl kakaopulver
1 dl mandelmel
½ dl kokosmel eller glutenfri melblanding
1 dl smeltet kokosolie
1 dl mandelmælk eller anden plantebaseret mælk
½ tsk vaniljepulver
Et nip himalayasalt

Pynt

Mandler

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 175°C og beklæd en form, ca. 20x20 cm, med bagepapir.
  2. Bland daddelsukker, kakao, mandelmel, kokosmel, vaniljepulver og salt i en skål.
  3. Tilsæt smeltet kokosolie og mandelmælk. Rør indtil du får en jævn og klumpfri dej.
  4. Hæld dejen i formen og glat overfladen.
  5. Pynt kagen ved at placere mandlerne i et flot mønster på toppen.
  6. Bag midt i ovnen i ca. 15-20 minutter. Kagen skal være klæbrig i midten, når den tages ud.
  7. Lad kagen køle af, før du skærer den i stykker og serverer.

Vegansk bagning - begynd enkelt med denne lækre kladdekage

Vegansk bagning behøver ikke at være svært, og denne kladdekage er et glimrende eksempel på, hvordan du kan omdanne klassiske opskrifter til plantebaserede versioner. Bliv inspireret af vores tips og råd til at bage en kladdekage, der både er god for miljøet og uimodståeligt lækker. Nyd denne veganske kladdekage på Kladdekagens dag, eller når du har lyst til noget godt og vegansk!

Bestil råvarerne til Vegansk kladdekage med mandler

Kommentarer

Be the first one to comment:
Navn:
E-mail-adresse (publiceres ikke):
No comments
ARTIKEL 1 1.1  | Vis alle 
Log ind

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

BEMÆRK. Prisen er den laveste pris, der anvendes for produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse blev udført. Undtagelsen er, hvis der er foretaget gradvise reduktioner, så vis den laveste pris 1-30 dage før første prisnedsættelse.
Choose country