
Raw blåbærtærte i tre lag
Ingredienser
Bund:
1 dl mandler
6 dadler
1 tsk kokosolie
Et nip salt
Mellemlag:
2 dl udblødte cashewnødder (mindst 4 timer)
½ dl kokosfløde eller cremet kokosmælk
2 spsk smeltet kokosolie
2 spsk ahornsirup
1 spsk citronsaft
1 tsk vaniljepulver
Toplag:
2 dl udblødte cashewnødder
½ dl kokosfløde eller cremet kokosmælk
2 spsk smeltet kokosolie
2 spsk ahornsirup
1 spsk citronsaft
1–2 spsk frysetørret blåbærpulver
Sådan gør du:
-
Blend ingredienserne til bunden og tryk massen ud i en firkantet form (ca. 15x15 cm). Sæt på køl.
-
Blend mellemlaget til en glat creme. Fordel over bunden og frys i 30 minutter.
-
Blend toplaget med blåbærpulver og fordel det jævnt ovenpå.
-
Frys hele kagen i mindst 3 timer, indtil den er fast.
-
Tag ud, lad tø i 10 minutter, skær i firkanter og pynt gerne med friske blåbær.