Alle indlæg

Raw blåbærtærte i tre lag

Raw blåbærtærte i tre lag

Cremet og frisk raw cheesecake i tre lag med naturlig blåbærsmag. Nem at forberede og perfekt som en kølende sommerdessert i små firkanter!

Ingredienser

Bund:
1 dl mandler
6 dadler
1 tsk kokosolie
Et nip salt

Mellemlag:
2 dl udblødte cashewnødder (mindst 4 timer)
½ dl kokosfløde eller cremet kokosmælk
2 spsk smeltet kokosolie
2 spsk ahornsirup
1 spsk citronsaft
1 tsk vaniljepulver

Toplag:
2 dl udblødte cashewnødder
½ dl kokosfløde eller cremet kokosmælk
2 spsk smeltet kokosolie
2 spsk ahornsirup
1 spsk citronsaft
1–2 spsk frysetørret blåbærpulver

Sådan gør du:

  1. Blend ingredienserne til bunden og tryk massen ud i en firkantet form (ca. 15x15 cm). Sæt på køl.

  2. Blend mellemlaget til en glat creme. Fordel over bunden og frys i 30 minutter.

  3. Blend toplaget med blåbærpulver og fordel det jævnt ovenpå.

  4. Frys hele kagen i mindst 3 timer, indtil den er fast.

  5. Tag ud, lad tø i 10 minutter, skær i firkanter og pynt gerne med friske blåbær.

Blåbærpulver Vild Frysetørret ØKO 125g
30%
Kort dato
165 kr 236 kr
KØB NU
Blåbærpulver Vild Frysetørret ØKO 250g
30%
Kort dato
314 kr 448 kr

Log ind
Fik du det rigtigt?