Siberisk ginseng eller russisk rod, som den også kaldes, er en fjern slægtning til asiatisk ginseng, Panax ginseng. Siberisk ginseng vokser i Taiga regionen i sydøstre Rusland, i Nordkina, i Korea og i Japan. Det er roden (Eleutherococci radix) og bladene (Eleutherococci folium) af Siberisk ginseng, som anvendes.
Ingredienser: Økologisk, råtørret sibirisk ginseng (100%).
Oprindelsesland: Kina.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Dosering: 1/4 - 1/2 tsk. 1 til 2 gange dagligt anbefales. Bland det i smoothies, vand, juice eller lignende.
Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke anvendes som et alternativ til en varieret kost. Opbevares tørt og utilgængeligt for børn.
Forsigtighed: Hvis russisk rod indtages for sent om aftenen, kan man have svært ved at falde i søvn. Overskrid ej den angivne dosis. Ikke egnet til gravide eller ammende.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 401,7 kJ / 96 kcal
Fedt: 0,7 g
- heraf mættet fedt: 0,3 g
Kulhydrat: 7,9 g
- heraf sukkerarter: 1,5 g
Protein: 10 g
Salt: 14,4 g