Hvordan drikker man bicarbonat?
Et glas vand, en halv teskefuld bicarbonat. Bland og drik! Sørg for ikke at drikke det for tæt på maden, vent to timer tid, når maven har brug for syre, mens den håndterer maden til at fordøje det ordentligt, den sure, ønsker vi ikke at neutralisere. En god rettesnor er at drikke et glas bagepulver et par timer efter middagen.
Ingredienser: Bicarbonat (100%).
Information: Ren bicarbonat, som er aluminiumsfri. Fødevarekvalitet.
Oprindelsesland: Tyskland.
Dosering: ½ tsk, bicarbonat til et glas vand et par timer efter middagen.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 0 kJ / 0 kcal
Fedt: 0 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrat: 0 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 69,5 g