Save The Food er et varemærke skabt af Rawfoodshop. Det skete, da vi blev bedt om at hjælpe vores leverandører med at være mere bæredygtige og sælge deres overskydende råvarer. Produktet tilbydes derfor til en lavere og bedre pris end normalt. Det kan handle om overproduktion, forkert emballage, kosmetiske fejl, trends, udgåede sortimenter eller korte bedst-før-datoer. Produktet er helt i orden og af god kvalitet. Tørre fødevarer har en lang holdbarhed, normalt meget længere, end vi tror. Så redde mad sammen med os og bliv også en klimahelt!
Kakaomasse er det vigtigste element indenfor chokoladefremstilling og består af finmalede kakaobønner.
Anbefalinger:
● Prøv at rive kakaomassen og strø den over din morgenmad. Tilsæt lidt agavenektar eller andet sødemiddel for at få lidt sødme.
● Bland reven kakaomasse med agavenektar og frys. Spis det koldt.
● Bland kakaomasse med urtete og macapulver.
● Bland revet kakaomasse i is for at få verdens bedste chokoladecrunch.
Ingredienser: Økologisk Kakaomasse (100%).
Oprindelsesland: Peru.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 2521 kJ/611 kcal
Fedt: 53,57 g
- heraf mættet fedt: 32,14 g
Kulhydrater: 10,7 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Fiber: 14,3 g
Protein: 14,29 g
Salt: 0,045 g