Save The Food er et brand skabt af Rawfoodshop. Det skete, da vi blev bedt om at hjælpe vores leverandører med at være mere bæredygtige og sælge deres overskydende råvarer. Produktet tilbydes derfor til en lavere og bedre pris end normalt. Det kan handle om overproduktion, forkert emballage, kosmetiske fejl, trends, udgåede sortimenter eller korte bedst-før-datoer. Produktet er helt i orden og af god kvalitet. Tørre fødevarer har en lang holdbarhed, normalt meget længere, end vi tror. Så spar mad sammen med os og bliv også en klimahelt!
Økologisk mandelmel er perfekt til low-carb, glutenfri bagning og som et alternativ til hvedemel. Vores økologiske mandelmel er lavet af - du gættede rigtigt - rene økologiske mandler dyrket uden pesticider og kemikalier. Økologisk mandelmel kan bruges som bund i brød, pandekager, muffins, kager og meget mere.
Mandler er metabolisk basiske og indeholder quercetin og kaempferol. Mandler er rige på energi, rige på komplekse kulhydrater, protein, fedt, B-vitaminer og mineraler. En perfekt tilføjelse til alle raw food-udøvere. BEMÆRK! Mandler er et nødde-lignende frø, som nogle gange selv dem, der er allergiske over for nødder, kan tåle.
Mandelmel er særligt velsmagende sammenlignet med andre meltyper, med en nøddesmag, der fungerer godt sammen med mange andre fødevarer.
Mandler er blevet forbundet med lavere kolesterol og reduceret risiko for hjertesygdomme på grund af dets enkeltumættede fedtstoffer og høje niveauer af vitamin E. Vores økologiske mandelmel indeholder høje niveauer af calcium, jern og kostfibre, næringsstoffer, som glutenfri kost nogle gange mangler.