Marcipan med honning er en blanding af honning og mandler, som valses sammen. Det bindes sammen af mandelolien og vandet. Marcipanen indeholder forskellige andele af mandler, afhængig af kvaliteten. Jo højere en andel af mandler, desto finere er marcipanen. Vores marcipan har en meget høj andel af mandler og kan med fordel anvendes i finere bagværk.
Marcipanens oprindelse er lidt uvis, men den menes at have kommet fra det østre Middelhavsområde via købmænd i blandt andet Venedig under den tidlige middelalder.
Ingredienser: Mandler* (53%), Honning* (45%), Vand.
* Økologisk ingrediens.
Oprindelsesland: Spanien.
Opbevaring: Tørt og køligt, åbnet pose opbevares i køleskab.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1949,7kJ / 466 kcal
Fedt: 29 g,
- heraf mættet fedt: 2,6 g
Kulhydrater: 36 g
- heraf sukkerarter: 36 g
Protein: 12 g
Salt: 0 g