Sojalecithin giver en unik cremet konsistens i smoothes, is, chokolade, desserter, dressinger og andre lækre ting.
Lecithin er en phospholipid, der er rigeligt af i alle kroppens celler og vitale organer som hjerne, hjerte, lever, nyrer, knoglemarv, muskler og nervesystem.
Sojalecithin indeholder vigtige essentielle fedtsyrer. Phospholipider er et vigtigt byggemateriale til cellemembraner. Phosphocholin findes i de udvendige overflader af cellemembraner, hvilket forbedrer kommunikationen mellem celler. Cellekommunikationen er vigtigt for hukommelsen og indlæringsevnen.
En anden lecithin, som er tilstede i forbindelsen er inositol. Sammen med phosphocholin hjælper inositol med at nedbryde kolesterol.
Ingredienser: Lecithin fra sojabønner*.
* Økologisk ingrediens.
Oprindelsesland: Kina.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Dosering: Indtag 2 portioner (2 spsk.) per dag.
Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke anvendes som et alternativ til en varieret kost. Opbevares tørt og utilgængeligt for børn.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 3244 kJ/ 788 kcal
Fedt: 84 g
- heraf mættet fedt: 12,5 g
Kulhydrater: 8 g
- hvoraf sukkerarter: 5 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g
Fosfolipider: 73 g
Kolin: 23 g
Inositol: 14 g
Fosfor: 3400 mg
Kalcium: 745 mg