Lys agavesirup er en vidunderligt velsmagende og sød sirup med et højt indhold af frugtsukker, som absorberes langsomt af kroppen. Agavesirup er et relativt nyt sødemiddel, som er ekstraheret fra agaveplantens indre kerne. Denne kaktus-lignende plante (Agave tequilana) stammer fra Mexico, og dens saft anvendes også til at producere tequila.
Garanteret Raw Food Kvalitet
Denne agavesirup er perfekt til sødning. I modsætning til andre agavesirupper, er den ikke opvarmet over 45 °C. Dette betyder, at alle næringsstoffer er intakte. Agavesirup er 25% sødere end almindeligt sukker, så du kan anvende langt mindre og samtidigt spare på både kalorier og glukose.
Sødere end sukker
Agavesirup er sødere og mindre tyktflydende end honning, men kan anvendes på samme måde, fx i madlavningen eller som sødemiddel i både varme og kolde drikke såsom smoothies, te og kaffe. Det kan også erstatte sukker i fx kager, og her er det nok at bruge en tredjedel af den mængde sukker, der er i opskriften, da agavesiruppen er meget sødere end almindeligt sukker.
Lav glykæmisk værdi
Agavesirup absorberes langsomt i blodet, og medfører derfor ikke en ubalance i blodsukkeret, som ellers er almindeligt ved indtagelse af almindeligt sukker. Det har en lav GI-værdi; mellem 11 og 19. Dette gør det særligt velegnet til personer, der lider af, eller er følsomme overfor, blodsukkerforstyrrelser.
Ingredienser: Lys agave.
Oprindelsesland: Mexico.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt. Produktet er ikke maskineforseglet eller plomberet, det forsegles i hånden. Det påvirker ikke holdbarhed eller kvalitet.
Næringsindhold per 100 ml:
Energi: 1230,1kJ/294 kcal
Fedt: 0 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrater: 78,2 g
- heraf sukkerarter: 5 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g