Mørk agavesirup har en mere fyldig smag end lys agavesirup. Agavesirup er et relativt nyt sødestof udvundet fra den indre kerne af agaveplanten. Denne kaktuslignende plante stammer fra Mexico, og dens juice bruges også til at lave spiritussen Tequila. Denne agavesirup er et produkt fra en enkelt plantetype inden for den botaniske art "agave". I andre, billigere varianter anvendes nektar fra 3-6 forskellige arter af agaveplanten.
Smagen minder om honning og ahornsirup og er naturligt delikat, hvilket gør den til et fremragende sødemiddel i både mad og drikke. Brug den som erstatning for dadler, honning, sukker, ahornsirup og andre sødestoffer.
Garanteret Raw Food Kvalitet
For at fremstille denne agavesirup presses saften fra levende agaveplanter. Saften behandles derefter ved maksimalt 40°C. Resultatet er 100% rå, filtreret agavesirup. Den skånsomme behandling af agavesaften bevarer dens naturlige egenskaber.
Brug
Agavesiruppen er mere flydende end honning, men kan bruges på samme måde. Den er velegnet til madlavning eller som sødemiddel i både varme og kolde drikke som smoothies, te og kaffe. Det kan også erstatte sukker i bagværk.
OBS: Produktet er ikke maskineforseglet eller plomberet, det forsegles i hånden. Det påvirker ikke holdbarhed eller kvalitet.