Vores Ceremonial Grade Kakao - AIR med hibiscus og kardemomme er skabt med den største respekt for dets gamle traditioner, vores ceremonial kakao giver et indblik i hjertet af en hellig praksis, der strækker sig over generationer.
Luft (AIR) repræsenterer hjerteenergi: Medfølelse, acceptans og sandhed. At arbejde med luftelementer kan hjælpe med din hjertelige kommunikation og at udtrykke et autentisk jag.
Heirloom Cacao with er blandet med urter og krydderier for at hjælpe dine hensigter og lukke din ånd.
Disse luftelementer parrer hjerteåbnende hibiscus med beroligende kardemomme for at puste liv i din medfølende kommunikation.
Vores løfte til dig:
Vi bruger kun bæredygtigt dyrkede kakaobønner, der kommer direkte fra små familiebrug. En usædvanlig let ristning bevarer kakaoens delikate smag og bevarer dens ernæringsmæssige overflod.
Hvad gør Cacao Ceremonial Grade?
For at blive betragtet som ceremoniel skal kakao opfylde følgende krav:
Det skal dyrkes bæredygtigt ved hjælp af regenerative metoder. Hvis det er dyrket og forarbejdet efter traditionelle metoder, opfylder det dette krav. Det skal være fair. Der skal være fair priser for landmændene og retfærdighed for alle involverede i værdikæden. Det skal løses med hensigt om ceremoniel brug.
I alle trin skal værdierne af hellig gensidighed fastholdes. Det skal bruges med respekt. Anerkendelsen af den gamle oprindelige herkomst af kakao til ceremoni er central for dens etiske brug i moderne sammenhænge.
Håndværket
Ceremoniel kakao er dog ikke komplet ved høst. Bagefter er kakaoen traditionelt fermenteret og ristet. Fermentering blødgør ikke kun kakaoens smag og introducerer den karakteristiske "chokolade"-rigdom, vi er bekendt med, men tillader også at danne visse forbindelser, der er nøglen til kakaoens ernæringsprofil i din kop. Vores Arriba Nacional arvestykkebønner nyder godt af en kort gæringsproces, der tillader kakaoens fulde smag at modnes, samtidig med at de bevarer integriteten af de finere blomster- og frugtnoter.
Efter tørring skal kakaobønnerne ristes. Nøglen til at opretholde den højeste grad af kakao er at riste bønnerne under lave temperaturer i lige nok tid til at fuldføre de nødvendige indre reaktioner. Det er en kunst såvel som en videnskab. Resultatet? Kakao, der har al den lækre, komplekse smag af den fineste chokolade, samtidig med at den bevarer næring og ånd fra jorden, hvorfra de kom.