Kakaomasse er det vigtigste element indenfor chokoladefremstilling og består af finmalede kakaobønner.
Vores rå kakaomasse fremstilles ved malning af kakaobønner ved temperaturer under 42°C. Det giver en rig masse, som derefter afkøles og formes til små runde piller. Ved forarbejdning af rå kakao bruges en lav temperatur for at bevare dens naturlige smag og karakter.
Lav dit eget rå chokoladestykke ved at blande følgende råvarer: kakaomasse, agavenektar, johannesbrødpulver, macapulver, kokosolie, kakaosmør og cashewnødder. Hæld i en form og frys. Nyd det koldt.
Anbefalinger:
● Prøv at rive kakaomassen og strø den over din morgenmad. Tilsæt lidt agavenektar eller andet sødemiddel for at få lidt sødme.
● Bland reven kakaomasse med agavenektar og frys. Spis det koldt.
● Bland kakaomasse med urtete
● Bland revet kakaomasse i is for at få verdens bedste chokoladecrunch.