Kokosnøddetræerne vokser i vulkansk jord, hvilket giver saften sit høje mineralindhold. Saften kan derefter bruges til forskellige produkter såsom eddike. Indeholder 17 aminosyrer, en lang række B-vitaminer, C-vitamin og naturligt forekommende FOS.
Kokosnøddetræernes blomster tappes for saften. Det har en meget lav GI på 35, er helt rå og upasteuriseret, hvilket betyder, at alle enzymer bevares. Eddiken produceres i små portioner, hvor saven kan ældes i mellem 8 måneder og 1 år.
Eddiken indeholder også dele af "moderen", dvs. selve kulturen, hvor eddike oprettes, og som derfor er lidt uklar. Det giver det et ekstra løft af enzymer, proteiner og laktobakterier.
Eddiken er lavet på saften i modsætning til mange andre produkter med kokosnøddeeddike, som er lavet på kokosnøddevand. Dette gør den meget mere nærende.
Du kan bruge kokosnøddeeddike i dressinger, eller drikke 1 spiseskefuld i et glas vand, før du spiser. Det er også fremragende at bruge på huden eller i håret.