Spiring: Du kan spire dem på bomuld eller jordbund på et varmt sted. Så er spirerne klar efter 7-10 dage. Eller du kan suge frøene i 6-8 timer (ca. 2 spiseskefulde frø til en spiring). Skyl med koldt vand og læg frøene i en ren spirebeholder. Skyl med vand 2-3 gange om dagen. Spirer efter ca. 5-6 dage.
Derudover indeholder frøene mange vigtige vitaminer: Vitamin A, vitamin E, vitamin C samt mange B-vitaminer såsom tiamin, pyridoxin, riboflavin og niacin.
Ingredienser: Spirefrø af økologisk fennikel (100%) Faeniculi semina.
Oprindelsesland: Italien.
Opbevaring: Tørt og køligt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1966,5 kJ / 470 kcal
Fedt: 15 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrater: 13 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 16 g
Salt: 0 g