Teffmel kommer fra teffkorn, som er en glutenfri, nærende kornsort, der bl.a. dyrkes i Etiopien, hvor melet ofte anvendes i det traditionelle, pandekage-lignende, tynde brød injera. Lyst teffmel opnås ved at fjerne teffkornets skal før det males.
Teffmel indeholder mange mineraler, såsom calcium og magnesium, fibre og alle essentielle aminosyrer. Det har en nøddeagtig og lidt sødlig smag, der passer godt i kager, brød, pizzadej og pandekager. I madlavning er det perfekt til at jævne sauce og supper med.
Ingredienser: Økologisk, råtørret, lyst teffmel (100%).
Oprindelsesland: Spanien.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100g:
Energi: 1464,4 kJ/350 kcal
Fedt: 3 g
- heraf mættet fedt: 0,7 g
Kulhydrater: 68 g
- heraf sukkerarter: 1,4 g
Protein: 10 g
Salt: 0,02 g