Teffmel kommer fra teffkorn, som er en glutenfri, nærende kornsort, der bl.a. dyrkes i Etiopien, hvor melet ofte anvendes i det traditionelle, pandekage-lignende, tynde brød injera. Mørkt teffmel er lavet af hele teffkorn inklusiv skal og indeholder en masse mineraler, såsom calcium og magnesium, fibre og alle essentielle aminosyrer. Med sin nøddeagtige og lidt sødlige smag, passer det godt i kager, brød, pizzadej og pandekager. I madlavning er det perfekt til at jævne sauce og supper med.
Ingredienser: Økologisk, råtørret, mørkt teffmel (100%).
Oprindelsesland: Spanien.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100g:
Energi: 1464,4 kJ/350 kcal
Fedt: 3 g
- heraf mættet fedt: 0,7 g
Kulhydrater: 68 g
- heraf sukkerarter: 1,4 g
Protein: 10 g
Salt: 0,02 g