Havets eget gelatine!
Agar agar ekstraheres fra visse rødalger og kan være et alternativ til gelatine for vegetarer og veganere. Det er uden lugt og smag og er rig på fibre og mineraler. Ideelt i desserter og slik. Økologisk agar agar kan bruges til at lave gelé, mousse og til glasur på dine kager, eller til at redde en sauce. Det er brugt ofte i det asiatiske køkken og kan også producere buddinger uden nedkøling, det er dog hurtigere at bruge et køleskab.
Ingredienser: Økologisk pulver af agar agar (100%).
Oprindelsesland: Brasilien.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Omregning i stedet for gelatineark:
4 ark gelatine = 1 spiseske gelatinepulver - erstat med 2 spiseskefulde agar-agar pulver med top.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1280,3kJ/306 kcal
Fedt: 0,3 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrat: 80,8 g
- heraf sukkerarter: 2,9 g
Protein: 6,2 g
Salt: 0 g