Havets eget gelatine!
Agar agar ekstraheres fra visse rødalger og kan være et alternativ til gelatine for vegetarer og veganere. Det er uden lugt og smag. Ideelt i desserter og slik. Økologisk agar agar kan bruges til at lave gelé, mousse og til glasur på dine kager, eller til at redde en sauce. Det er brugt ofte i det asiatiske køkken og kan også producere buddinger uden nedkøling, det er dog hurtigere at bruge et køleskab.
Ingredienser: Økologisk pulver af agar agar (100%).
Oprindelsesland: Brasilien.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Omregning i stedet for gelatineark:
4 ark gelatine = 1 spiseske gelatinepulver - erstat med 2 spiseskefulde agar-agar pulver med top.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1280,3kJ/306 kcal
Fedt: 0,3 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrat: 80,8 g
- heraf sukkerarter: 2,9 g
Protein: 6,2 g
Salt: 0 g