Ceremonial Grade Kakao - WATER 100g
0 Vurderinger
Varenr:
CACAOLAB02-WATER
DKK 140 / DKK 112
DKK 28 20
This is Sacred Water
I am in divine flow. Creativity moves through me.
I am in divine flow. Creativity moves through me.
- Information
-
Vores Ceremonial Grade Kakao - WATER med med koriander og maca er skabt med den største respekt for dets gamle traditioner, vores ceremonial kakao giver et indblik i hjertet af en hellig praksis, der strækker sig over generationer.
Vores Ceremonial Grade Kakao - WATER med koriander og maca er skabt med den største respekt for sine gamle traditioner, og giver et indblik i hjertet af en hellig praksis, der strækker sig over generationer.
Vand (WATER) repræsenterer rensning, forandring og bevægelse. At arbejde med vandelementet kan give energi til både din kreative og sensuelle energi.
Denn arvekakao er parret med urter og krydderier for at hjælpe dine hensigter og lukke din ånd. Denne vandelementblanding kombinerer trøstende koriander med energigivende maca for at lade din kreativitet flyde.
Vores løfte til dig:
Vi bruger kun bæredygtigt dyrkede kakaobønner, der kommer direkte fra små familiebrug. En usædvanlig let ristning bevarer kakaoens delikate smag og bevarer dens ernæringsmæssige overflod. Der bruges ingen maskiner, alt foregår i hånden under ceremonier.
Hvad gør Cacao Ceremonial Grade?
For at blive betragtet som ceremoniel skal kakaoen opfylde følgende krav:
Den skal dyrkes bæredygtigt ved hjælp af regenerative metoder. Hvis det er dyrket og forarbejdet efter traditionelle metoder, opfylder den dette krav.
Det skal være fair. Der skal være fair priser for landmændene og retfærdighed for alle involverede i værdikæden.
Det skal fastgøres med henblik på ceremoniel brug. I alle trin skal værdierne af hellig gensidighed fastholdes. Det skal bruges med respekt. Anerkendelsen af den gamle oprindelige herkomst af kakao til ceremoni er central for dens etiske brug i moderne sammenhænge.
Håndværket
Den ceremonielle kakao er dog ikke færdig ved høsten. Bagefter er kakaoen traditionelt fermenteret og ristet. Fermentering blødgør ikke kun kakaoens smag og introducerer den karakteristiske "chokolade"-rigdom, vi er bekendt med, men tillader også at danne visse forbindelser, der er nøglen til kakaoens ernæringsprofil i din kop. Vores Arriba Nacional arvesortbønner nyder godt af en kort gæringsproces, der tillader kakaoens fulde smag at modnes, samtidig med at de bevarer integriteten af de finere blomster- og frugtnoter.
Efter tørring skal kakaobønnerne ristes. Nøglen til at opretholde den højeste grad af kakao er at riste bønnerne under lave temperaturer i lige nok tid til at fuldføre de nødvendige indre reaktioner. Det er en kunst såvel som en videnskab.
Resultatet? Kakao, der har al den lækre, komplekse smag af den fineste chokolade, samtidig med at den bevarer næring og ånd fra jorden, hvorfra de kom. - Ingredienser & Information
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Ceremonial Grade Kakao - WATER Theobroma Kakaomassa, Koriander, Maca. (GB) Ceremonial Grade Cacao - WATER Theobroma Cacao Mass, Coriander, Maca. (D) Ceremonial Grade Kakao – WATER Theobroma-Kakaomasse, Koriander, Maca. (DK) Ceremonial Grade Kakao - WATER Theobroma Kakaomasse, Koriander, Maca. (FI) Ceremonial Grade Kaakao - WATER Theobroma-kaakaomassa, Korianteri, Maca.Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Ecuador.Information/Tiedot: Hacka 2msk kakao/servering, ca 1/3 av kakan. Värm 177 ml vatten (inte koka). Häll i kakaon och eventuell sötning. För krämiga konsistens, mixa i en mixer./ Chop 2 tbsp cocoa/serving, about 1/3 of the cake. Heat 177 ml of water (do not boil). Pour in the cocoa and any sweetener. For a creamy consistency, blend in a blender./ 2 EL Kakao pro Portion hacken, etwa 1/3 des Kuchens. 177 ml Wasser erhitzen (nicht kochen). Den Kakao und etwaigen Süßstoff hinzufügen. Für eine cremige Konsistenz mit einem Mixer pürieren./ Hak 2 spsk. kakao/portion, ca 1/3 af kagen. Opvarm 177 ml vand (må ikke koge). Hæld kakao og eventuelt sødemiddel i. For en cremet konsistens, blend i en blender./ Hienonna 2 rkl kaakaota/annos, noin 1/3 kakusta. Kuumenna 177 ml vettä (älä keitä). Kaada joukkoon kaakao ja kaikki makeutusaineet. Saat kermaisen koostumuksen sekoittamalla tehosekoittimessa. Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 2427kJ/580kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 52g -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 33,3g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 7,4g -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: 1g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 11,9g Salt/Salz/Suolaa: 0g Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.- Mere information
- Egenskaber
-
Form: Stykker Opbevaring: Spisekammer (tørt og køligt) Underkategori: Kakao & Chokolade - Levering og fragt
-
Tilgængelighed:Fragt: Klasse 1 - maks. 0,5 kg
- Anmeldelser:
-
Dette produkt har ingen anmeldelser.
Blogindlæg om Ceremonial Grade Kakao - WATER 100g
Der er endnu ingen blogindlæg knyttet til denne artikel.