Økologisk guarkernemel
Guarkernemel er et populært valg for dig, der vil bage og lave mad med naturlige ingredienser – helt uden gluten. Vores økologiske guarkernemel er ideelt til at give en fyldigere og mere cremet konsistens i alt fra saucer til smoothies og hjemmelavet is. Det svulmer op til 8 gange sin egen vægt, når det kommer i kontakt med væske, og med en stavblender undgår du nemt klumper. Brug det til at forbedre konsistensen i frosne desserter og mindske dannelsen af iskrystaller i hjemmelavet is. Det er også perfekt som naturligt fortykningsmiddel i kolde dips eller gryderetter, hvor du ønsker en glat og ensartet struktur.
Sådan bager du glutenfrit med guarkernemel
Guarkernemel er en nem og effektiv løsning, når du vil bage glutenfrit. Det erstatter glutenets bindende egenskaber og giver flotte resultater i både brød, kager og pandekager. Uanset om du følger en glutenfri kost eller bare er nysgerrig på nye opskrifter, er guarkernemel din ven i køkkenet. Det gør dejen mere smidig og hjælper bagværket med at holde formen uden at smuldre. Et økologisk basisprodukt, som hører hjemme i ethvert skab.
Indeholder 3 pakker af: Guarkernemel ØKO 125g