Save The Food er et varemærke skabt af Rawfoodshop. Det skete, da vi blev bedt om at hjælpe vores leverandører med at være mere bæredygtige og sælge deres overskydende råvarer. Produktet tilbydes derfor til en lavere og bedre pris end normalt. Det kan handle om overproduktion, forkert emballage, kosmetiske fejl, trends, udgåede sortimenter eller korte bedst-før-datoer. Produktet er helt i orden og af god kvalitet. Tørre fødevarer har en lang holdbarhed, normalt meget længere, end vi tror. Så redde mad sammen med os og bliv også en klimahelt!
Mungbønner er en af de bønnetyper, som er lettest at fordøje. Mungbønner indeholder protein, som kroppen nemt kan optage. Udover protein er de rige på fibre og mineraler. De indeholder blandt andet det sjældne B17-vitamin.
Ingredienser: Økologiske råtørrede mungbønner (100%).
Oprindelsesland: Kina.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Tilberedning: Læg 250 g bønner i blød natten over. Kog friskt vand ved svag varme i ca. 15 minutter, eller indtil bønnerne er bløde.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1451,8 kJ / 347 kcal
Fedt: 1,2 g
- heraf mættet fedt: 0,4 g
Kulhydrater: 46,3 g
- heraf sukkerarter: 6,6 g
Protein: 23,8 g
Salt: 0,02 g