Alle indlæg

Raw chokolade med kandiseret appelsin

Raw chokolade med kandiseret appelsin

Chokolade, den fristende godbid, der fortryller vores smagsløg og varmer vores hjerter. Lad dig inspirere af vores simple juleopskrift på raw chokoladebark med kandiseret appelsin - perfekt at give som gave til nære og kære!

Raw chokoladebark med kandiseret appelsin - en hjemmelavet delikatesse at dele og give væk

At skabe din egen chokolade er som at blande kunst og gastronomi. Med raw chokoladebark får du en grundopskrift, som du kan bruge til alle smagsoplevelser, du gerne vil prøve i julen. Vi anbefaler kandiseret appelsin, det giver en dejlig frisk twist til chokoladen - husk at lade den kandiserede appelsin køle ordentligt af, inden du laver chokoladebarken.

Ingredienser

Chokoladebark:
100 g kakaomasse
100 g kakaosmør
2 spsk agavesirup
2 spsk rå kakaopulver
1 knivspids himalayasalt

Kandiseret appelsin:
1 appelsin, skallen
2 spsk agavesirup
2 spsk vand

Dekoration:
Hakket ristet mandel
Tørrede skiver af clementin
Tørrede granatæblekerner

Sådan laver du din hjemmelavede chokoladebark til jul

Et kendetegn ved hjemmelavet chokolade er variationen af smage og teksturer. Hver bid skal være et smagfuldt eventyr, og ved at eksperimentere med forskellige ingredienser kan du skabe en chokolade, der er unik og perfekt tilpasset dine præferencer. Resultatet bliver ikke kun en lækker hjemmelavet chokolade, men også en perfekt gave at give ved julens festligheder. Skab, nyd og lad din raw chokoladebark være udtryk for din egen unikke smagspalet!

Sådan gør du

Kandiseret appelsin:

  1. Skræl den yderste gule skal af appelsinen og skær den i tynde strimler.
  2. Kog appelsinskrællen i vand i nogle minutter, skift vandet og gentag processen for at reducere bitterheden.
  3. Kog derefter appelsinskrællen i agave og vand, indtil væsken forsvinder, og det bliver kraftigt boblende.
  4. Fordel de kandiserede appelsinstrimler på bagepapir og lad dem køle af.

Chokoladebark:

  1. Hak kakaomasse og kakaosmør fint, smelt dem forsigtigt i vandbad.
  2. Tilsæt agavesirup, kakaopulver og salt til blandingen.
  3. Hæld chokolademassen i forme eller direkte på bagepapir.
  4. Dekorer din chokolade med de kandiserede appelsinstrimler og andre ønskede ingredienser.

Inspireret af jule smagene, tag del i vores udvalg!

Kakaomasse Raw 100% ØKO 500g
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 141 DKK 201
KØB NU
Agavesirup Lys ØKO 500ml
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før: 2024-08-27
DKK 76 DKK 108
KØB NU
Agavesirup Mørk ØKO 500ml
29%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 65 DKK 92
KØB NU
Mandler Premium RAW ØKO 1kg
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 186 DKK 265
KØB NU
Kakaopulver 11% ØKO 1kg
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 108 DKK 155
KØB NU
Kakaopulver 21% ØKO 1kg
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 119 DKK 171
KØB NU
Kakaomasse 100% ØKO 500g
40%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 78 DKK 130
Kakaopulver Raw ØKO 1kg
30%
Kort dato
Rawfoodshop
Bedst før:
DKK 130 DKK 187
Kakaosmør ØKO 1kg
40%
Kort dato
Save The Food
Bedst før:
DKK 177 DKK 295
Log ind
Fik du det rigtigt?