• Gratis levering over 500 kr
  • Hurtig levering
Danmark

Indkøbskurven

Kurven er tom.

RAW CHOKOLADE MED KANDISERET APPELSIN 

At lave din egen chokolade er let og kan smages på alle mulige måder. Inviter til en hyggestund eller pak den pænt ind og giv den væk i julegave.

Ingredienser:

100 g kakaomasse

100 g kakaosmør

2 spsk. agavesirup

2 spsk. raw kakaopulver

1 knivspids himalayasalt

Kandiseret appelsin

1 appelsin, skrællet

2 spsk. agavesirup

2 spsk. vand

Flere toppingsforeslag

Hakkede ristede mandler, tørrede skiver af klementin, tørret granatæblekerner.

Kandiseret appelsin:

Skræl den ydre gule skræl af appelsinen ved hjælp af en kartoffelskræller, hvis du får med en hvid indre skræl, kan du skære den af med en kniv efterfølgende. Skær skrælen i tynde strimler. Læg i en gryde med vand og kog et par minutter. Hæld vandet, tilsæt nyt og kog igen, lad det småkoge i et par minutter til, og hæld derefter vandet fra. Anbring agave, vand og appelsinstrimlerne i en lille gryde, og lad det simre, indtil væsken stort set er forsvundet helt, og den bobler kraftigt. Arranger appelsinstrimlerne på bagepapir, og lad det køle af.

Chokoladen:

Hak kakaomasse og kakaosmør fint, smelt forsigtigt i vandbadet. Bland sirup, kakaopulver & salt. Hæld chokoladen i forme eller hæld på bagepapir. Top med den kandiserede appelsin, hakkede ristede mandler, tørrede skiver af klementin og tørrede granatæblekerner eller hvad du synes er lækkert!

Relaterede produkter

Kakaomasse Raw 100% ØKO 250g
DKK 92,00
Kakaomasse Raw 100% ØKO 500g
DKK 141,00
Kakaopulver Raw ØKO 1kg
BIGPACK
DKK 164,00
Kakaosmør Raw ØKO 500g
DKK 141,00