Opskrifter & Inspiration

Chiaæg som en vegansk erstatning for almindelige æg!

Chiaæg som en vegansk erstatning for almindelige æg!

Chiaæg er en enkel og sund erstatning for æg, som kan bruges i veganske og glutenfrie bagerecepter. Ved at blande chiafrø med vand kan man skabe en geléagtig konsistens, som fungerer som et bindemiddel og erstatter æg i bagerecepter. Her er en kort guide til, hvordan man laver chiaæg, og hvordan man kan bruge det i bagningen.

Ingredienser:

  • 1 spsk chiafrø
  • 3 spsk vand

Instruktioner:

  1. Bland 1 spiseskefuld chiafrø med 3 spiseskefulde vand i en lille skål eller kop.
  2. Rør det grundigt og lad det stå i ca. 5-10 minutter, indtil chiafrøene har dannet en geléagtig konsistens, der ligner æggehvider.
  3. Brug chiaægget direkte i din opskrift som en erstatning for æg.

En kort ingress:

Chiaæg er en enkel og sund erstatning for æg, som kan bruges i veganske og glutenfrie bagerecepter. Ved at blande chiafrø med vand kan man skabe en geléagtig konsistens, som fungerer som et bindemiddel og erstatter æg i bagerecepter. Her er en kort guide til, hvordan man laver chiaæg, og hvordan man kan bruge det i bagningen.

Chiafrø Sorte ØKO 500g
30%
DKK 65 DKK 93
KØB NU
Chiafrø Sorte ØKO 1kg
41%
DKK 94 DKK 158
KØB NU
Chiafrø Sorte ØKO 5kg
30%
DKK 491 DKK 701
KØB NU

Log ind
Fik du det rigtigt?