Kartoffelmel eller kartoffelstivelseer en type af stivelse, som er udvundet af kartofler. Det fremstilles ved at revne kartofler opblødes i vand, således at stivelsen skylles ud af kartofler og samles i bunden af beholderen, derefter opsamles det og tørres. Ligesom med stivelse fra andre kilder, såsom majs eller arrowroot, anvendes kartoffelmel som fortykningsmiddel i madlavning, fx til jævning af frugtcremer, supper og saucer. En lille mængde udrørt stivelse i vand kan også anvendes til at tilvejebringe en blank overflade, for eksempel på en blanding af hakkede grøntsager. Glutenfri.
Kartoffelmel ØKO 400g
0 Vurderinger
Varenr:
AB016
DKK 42 / DKK 30
DKK 12 29
ØKO - VEGANSK
- Information
-
- Ingredienser & Information
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Ekologiskt Potatismjöl (100%). (GB) Organic Potato Flour (100%). (D) Bio-Kartoffelmehl (100%). (DK) Økologisk Kartoffelmel (100%). (FI) Orgaaninen
Perunajauho (100%).Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Tyskland/Germany/Deutschland/Saksa.Näringsvärde per 100g/ Nutritional values per 100g/ Nährwertangaben pro 100g/ Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 1489,5kJ/356kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 0,3g - varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 0,1g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 83g - varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: 3,5g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 7g Salt/Salz/Suolaa: 0,05g Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.- Mere information
- Egenskaber
-
Brug: Bagning , Madlavning Certifikat: euOrganic Form: Mel Opbevaring: Spisekammer (tørt og køligt) Underkategori: Mel - Levering og fragt
-
Tilgængelighed:Fragt: Klasse 1 - maks. 0,5 kg
- Anmeldelser:
-
Dette produkt har ingen anmeldelser.
Blogindlæg om Kartoffelmel ØKO 400g
Der er endnu ingen blogindlæg knyttet til denne artikel.