På lager

Kombu Tang ØKO 50g

63,00 DKK
ØKO - RAW - VEGANSK
Indsend din bedømmelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Venligst, Log ind or opret en konto.

Relaterede artikler

Kombu tang. Kombu er en spiselig kelp fra familien Laminaria og spises meget især i Østasien. Det er ikke alle typer spiseligt kelp i Laminariaceae familien, som kaldes for kombu, såsom arame og kurome. De fleste kombu er fra arten Saccharina japonica (Laminaria japonica), og dyrkes på robuste reb i havet i Japan, Korea og Irland.

Tilberedning: Kog grøntsager og bælgfrugter for at lave bouillon (anvend 5-6 cm kombu til en basisbouillon). Skyl kombuen godt et par gange, og læg i blød i ca. 15 minutter. Hæld udblødningsvandet fra og kog kombuen langsomt op i en gryde med 1 liter vand, i ca. 20 minutter. Fjern kombuen før bouillonen er kogende. Tilsæt eventuelt shiitake og andre grøntsager (kombuen spises ikke). Ellers tager den kun 5-10 minutter at tilberede og kan wokes, hvis den har været lagt i blød. Kan også anvendes i salater og gryderetter. Vær opmærksom på at kombuen er meget salt i sig selv, så vær sparsom med salten eller undgå helt at salte.

Oprindelsesland: Irland.

Opbevaring: Tørt og køligt.

Næringsindhold per 100g:
Energi: 179,9 kJ / 43 kcal
Fedt: 0,3 g
- heraf mættet fedt: 0,1 g
Kulhydrater: 10 g
- heraf sukkerarter: 0,6 g
Protein: 1,7 g
Salt: 233 mg

Vitaminer & Mineraler:
Vitamin A: 116 IU
Vitamin C: 3 mg
Calcium: 168 mg
Jern: 2,9 mg
Magnesium: 121 mg

Mere information
Manufacturer Nej
Egenskaber Raw, Øko, Vegansk, Glutenfri, Ingen Raffineret Sukker, Laktosefri
Certificeringer EU-økologisk
To Top