På lager

Rawfoodshop Potex Pofiber 300g

Specialpris 32,06 DKK Normalpris 45,80 DKK
LOW CARB - GLUTENFRI
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Rawfoodshop Potex Pofiber 300g
Din bedømmelse
Kampagne -30%

Relaterede artikler

Potex Pofiber produceres ved en særlig fremstillingsmetode uden kemiske tilsætningsstoffer, hvor kartoflens pulp renses og tørres. Resultatet er et produkt, der indeholder 70% kostfibre, hvoraf to tredjedele er pektin og hemicellulose, resten er cellulose og lignin. Ca. en tredjedel af kostfibrene er vandopløselige. Pofiber er således en kombination af uopløselige tarmfibre og opløselige metabolitter. Tarmfibre (fx cellulose) øger tarmindholdets volumen og fremskynder passagen gennem tarmene. Substansmetabolitter forårsager derimod, at næringsstoffet absorberes langsommere. Dette forhindrer en alt for kraftig forhøjning af blodsukkeret, hvilket er af stor betydning for diabetikere. Pektin er en typisk metabolisk fiber.

Fordele:

Højt indhold af kostfiber.
Påvirker positiv konsistens og smag af brød og mad.
● Neutral smag, lugt og farve.
● Allergivenligt.
● Høj og hurtig vandbinding- og optagelseskapacitet.
● Fryse- og varmestabil.
Naturprodukt uden tilsætningsstoffer.
Lavet af svenske kartofler.

Indeholder: Tørrede fibre af kartofler (100%).

Oprindelsesland: Sverige.

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.

Anvendelse: Pofiber har positive egenskaber til praktisk talt alt bagning og madlavning. Ved at det effektivt binder store mængder af væske bliver mad og brød både bedre og saftigere. Eftersom Pofiber er findelt og neutral i smag, lugt og farve, kan det også anvendes i hvidt brød og kaffebrød. Pofiber fungerer også godt som en erstatning for rasp til fx panering.

Næringsindhold per 100 g:
Energi: 313,8kJ/75 kcal,
Fedt: <0,5 g
- heraf mættet fedt: <0,5 g
Kulhydrater: 12 g
- heraf sukkerarter: 3,5 g
Protein: 5 g
Salt: 0,01 g

Mere information
Artikel nummer L.BAK.500.054.E
Varemærke Rawfoodshop
Egenskaber Mælkefri, Glutenfri, Low Carb, Ingen Raffineret Sukker, Vegansk
Størrelse 251-500 ml/g
To Top