.jpg)
Aubergineruller med rødbede- og valnøddefyld
Du behøver:
1 aubergine
1 rødbede
2 dl valnødder
3 spsk. koldpresset olivenolie
2 spsk. rødbedepulver
½ dl tørrede granatæblekerner
½ dl pistagenødder
½ tsk. gurkemeje
salt og peber, efter smag
citronjuice
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 40 grader.
- Vask og skær auberginen i 5 mm tykke skiver og læg den på en plade. Salt og lad stå i et stykke tid for at suge væske. Aftør forsigtigt med papirhåndklæder.
- Bland olivenolie, gurkemeje såvel som salt og peber, og pensl på skiverne. Sæt den i ovnen i cirka 15 minutter.
- Skræl og riv en rødbede, og bland den sammen med valnødder og olivenolie. Smag med salt og peber og lidt citronsaft og rødbedepulver.
- Fjern auberginen, og placer noget af fyldet på den ene kant. Top med groft hakkede pistacienødder og de tørrede granatæbler. Rul skiverne sammen.
- Serveres sammen med en salat og tzatsiki eller en anden dip.

Tips!
Hæld evt. balsamico på rullerne lige før servering. I vores brede sortiment er der også en række forskellige typer nødder og andre krydderier og krydderier at bruge og variere dine ruller med.