
Cremet proteinpålæg med ærteproteinpulver
Ingredienser:
-
0,5 dl ærteproteinpulver (neutral smag)
-
1 dl vand
-
1 spsk olivenolie eller rapsolie
-
1 spsk citronsaft eller æblecidereddike
-
1 tsk dijonsennep (valgfrit)
-
1 lille hvidløgsfed, presset (eller 1/2 tsk hvidløgspulver)
-
1 tsk tørrede krydderurter (f.eks. basilikum, oregano, timian)
-
1–2 spsk næringsgær (valgfrit)
-
Salt og peber efter smag
Sådan gør du:
-
Bland proteinpulveret med halvdelen af vandet og rør til en glat masse.
-
Tilsæt olie, citron, hvidløg, sennep, urter og næringsgær.
-
Rør godt og juster med vand til ønsket konsistens.
-
Lad stå i 5–10 minutter – smagen udvikler sig.
-
Smag til og servér.