0

Knækkebrød på Arame & Kelp 
Knækbrød med søgræs? JA! Bag vores knækbrød fuld af sunde alger. Havsalaten, som algerne normalt kaldes, indeholder masser af gavnlige mineraler og sporstoffer, som vi mennesker har brug for.


Ingredienser:
1/2 kop græskarfrø
1/2 kop gule 
hørfrø
1/2 kop chia-mel 
1 dl sorte sesamfrø 
1 kop revet kokosnød 
2 dl rismel brun 
2 dl hirse 
1 tsk kelp
1 næve arame alger (gennemvædet 20 min)
1 spsk kokosolie



Sådan gør du:

1. Blødgør aramalgene i lidt vand.
2. Skyl hirse i lunkent vand. Kog 1 liter vand og kog hirse uden låg i ca. 20 minutter til en grød. Afsæt for at afkøle noget.
3. Tænd ovnen til 120 graders ovn.
4. Bland de tørre ingredienser i en skål. Hakk algene (de fine) og tilsæt smeltet kokosnøddeolie. Lad hvile 10 min.
5. Rul dejen ud mellem to bageplader, ca. 2 mm tykke. Træk det øverste bagepapir af. Skær det skrabede ark i mindre rektangulære stykker. Her kan du også smage lidt ekstra ved at fælde knækbrødet med lidt flagsalt.
6. Bages i ovnen i ca. 80-90 minutter, indtil den føles sprød. Efter bagningen kan det være godt at tænde knækbrødene og bage på kun en grill i ovnen for at få dem virkelig sprøde og gode.
7. Opbevares på et tørt sted. Opholder sig op til en måned.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.