0

Knækkebrød på Arame & Kelp 
Knækkebrød med søgræs? JA TAK! Bag vores knækkebrød fuld af sunde alger. Havsalaten, som algerne normalt kaldes, indeholder masser af gavnlige mineraler og sporstoffer, som vi mennesker har brug for.


Ingredienser:
1/2 kop græskarfrø
1/2 kop gule 
hørfrø
1/2 kop chiamel 
1 dl sorte sesamfrø 
1 kop revet kokosnød 
2 dl rismel brun 
2 dl hirse 
1 tsk. kelp
1 håndfuld arame alger (gennemvædet 20 min)
1 spsk. virgin kokosolie



Sådan gør du:

1. Blødgør aramealgerne i lidt vand.
2. Skyl hirsen i lunkent vand. Kog 1 liter vand og kog hirse uden låg i ca. 20 minutter til en grød. Afsæt for at afkøle.
3. Tænd ovnen til 120 graders ovn.
4. Bland de tørre ingredienser i en skål. Hak algerne (fint) og tilsæt smeltet kokosnøddeolie. Lad hvile 10 min.
5. Rul dejen ud mellem to bageplader, ca. 2 mm tykke. Træk det øverste bagepapir af. Skær det i mindre rektangulære stykker. Her kan du også smage lidt ekstra til med flagesalt.
6. Bages i ovnen i ca. 80-90 minutter, indtil det føles sprød. Efter bagningen kan det være godt at varme knækkebrødene under en grill i ovnen for at få dem virkelig sprøde og gode.
7. Opbevares på et tørt sted. Holder sig op til en måned.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.