Durramel er en naturlig glutenfri råvare, som vi elsker at anvende i vores brød. Oprindeligt stammer det fra Afrika, men vores durra dyrkes i Italien. Durraen males i en helt glutenfri mølle, og testes til sidst i et laboratorium for sikre at den er glutenfri. Det stenmalede fuldkorn, gør at det er rigt på mineraler og fibre.
Durramel har gode bagegenskaber i hævede deje og giver en fin fuldkornssmag. Det passer i kager og lyse bagværk, ikke mindst sammen med chokolade. Durramel smager lidt som rug-, spelt- eller kornmel.
Ingredienser: Fuldkornsmel af durra*.
* Økologisk dyrkning.
Oprindelsesland: Italien.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 359 kcal
Fedt: 3,2 g
Kulhydrater: 69,7 g
- heraf fibre: 3,7 g
Protein: 11,1 g
Salt 0-1 g