Hirse er en kornsort, der anvendes på samme måde som ris, quinoa, couscous og bulgur. Velegnet til supper, gryder, salater eller som bindemiddel i vegetarbøffer.
Hirse er naturligt glutenfri.
Hirse er en kornsort, der anvendes på samme måde som ris, quinoa, couscous og bulgur. Velegnet til supper, gryder, salater eller som bindemiddel i vegetarbøffer.
Hirse er naturligt glutenfri.
Ingredienser: Økologisk hirse (100%).
Oprindelsesland: USA.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Tilberedning: Skyl hirsen i varmt vand eller giv det en hurtig opkogning (og si det første vand fra før tilberedning, for at slippe af med bitterstoffer, saponiner). 1 del hirse og 2 dele vand. Kog vandet, tilsæt hirse, salt/bouillon og valgfri krydderier. Kog på lav varme i ca. 20 minutter.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1472,8 kJ / 352 kcal
Fedt: 2,9 g
- heraf mættet fedt: 0,6 g
Kulhydrater: 68 g
- heraf sukkerarter: 0,6 g
Protein: 11 g
Salt: 0,1 g
Brug: | Madlavning |
Certifikat: | EU Organic |
Form: | Hel |
Opbevaring: | Spisekammer (tørt og køligt) |
Process: | Råtørret |
Underkategori: | Pasta, Ris & Korn |
Dette produkt har ingen anmeldelser.