Hirsemelhar en let konsistens og ligner næsten hvedemel. Hirsemel har en sød smag og bruges hovedsageligt til sødt brød og desserter, normalt kombineret med andre meltyper for at forbedre teksturen.
Til glutenfri madlavning kombineres hirsemel ofte med xanthangummi eller et andet bindemiddel. Det kan også blandes med hvedemel, og et forhold på 3 dele hvedemel til 1 del hirsemel er et godt udgangspunkt. Hirsemel bruges ofte i asiatisk og afrikansk madlavning, især i fladbrød og desserter.
Hirsemel ØKO 1kg
2 Vurderinger- Information
-
- Ingredienser & Information
Ingredienser: Stenmalet, økologisk og glutenfri hirsemel af fuldkorn (100%).
Oprindelsesland: Holland.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1456,0kJ/348 kcal
Fedt: 2,9 g
- heraf mættet fedt: 0,6 g
Kulhydrater: 68,6 g
- heraf sukkerarter: 0,6 g
Protein: 10,5 g
Salt: 0,1 g- Mere information
- Egenskaber
-
Certifikat: EU Organic Form: Mel Opbevaring: Spisekammer (tørt og køligt) Process: Råtørret - Levering og fragt
-
Tilgængelighed:Fragt: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Anmeldelser:
-
Mona Janniche | 2024-01-130 | 0Mona Janniche | 2024-01-130 | 0