
Vitamingummi
Forbedring af vores immunsystem bør altid være en prioritet uanset årstid. Dette C-vitamin tyggegummi giver vores krop et ekstra boost! Vi håber, at denne opskrift lyser din dag op!
Du behøver:
½ dl citronjuice
1 tsk. ingefær
1 spsk. ahornsirup eller honning
1 tsk. gurkemeje
½ spsk. æblecidereddike
3 dl vand
3 tsk. vegetabilsk gelatine eller agar agar
2 spsk. plantebaseret mælk
1 tsk. mangopulver
1 tsk. camu-camupulver
1 tsk. ananaspulver
Fremgangsmåde:
1. Bland agaragar, vand og honning / ahornsirup i en gryde og sæt den til side i 10 minutter.
2. Lad det simre på svag varme under omrøring, indtil du har en konsistens, der svarer til sirup. Tilsæt de andre ingredienser, mens du pisker, og kog op.
3. Hæld i hjerteformede silikoneforme beregnet til slikfremstilling. Det er også muligt at bruge en mindre isform 10 x 15 cm. Sæt i køleskabet / fryseren i et par timer, så gelen kan størkne.
4. Vend geléhjerterne ud af formene eller skær kvadrater i rimeligt store stykker, hvis du anvendte en isform. Opbevares i køleskab i op til to uger.
Tips!
Camu-camu (Myrciaria dubia) er en indfødt busk i den sydamerikanske regnskov. Dens bær indeholder mere C-vitamin end nogen anden kendt plante på jorden. Sammenlignet med en citron, der indeholder 0,5 procent C-vitamin, indeholder camu-camu-bæret op til 4 procent C-vitamin. Og 30 gange mere C-vitamin end appelsiner. Dette produkt indeholder 10.000 mg pr. 100 g og ingen tilsætningsstoffer! Smager lækkert surt!
½ dl citronjuice
1 tsk. ingefær
1 spsk. ahornsirup eller honning
1 tsk. gurkemeje
½ spsk. æblecidereddike
3 dl vand
3 tsk. vegetabilsk gelatine eller agar agar
2 spsk. plantebaseret mælk
1 tsk. mangopulver
1 tsk. camu-camupulver
1 tsk. ananaspulver
Fremgangsmåde:
1. Bland agaragar, vand og honning / ahornsirup i en gryde og sæt den til side i 10 minutter.
2. Lad det simre på svag varme under omrøring, indtil du har en konsistens, der svarer til sirup. Tilsæt de andre ingredienser, mens du pisker, og kog op.
3. Hæld i hjerteformede silikoneforme beregnet til slikfremstilling. Det er også muligt at bruge en mindre isform 10 x 15 cm. Sæt i køleskabet / fryseren i et par timer, så gelen kan størkne.
4. Vend geléhjerterne ud af formene eller skær kvadrater i rimeligt store stykker, hvis du anvendte en isform. Opbevares i køleskab i op til to uger.
Tips!
Camu-camu (Myrciaria dubia) er en indfødt busk i den sydamerikanske regnskov. Dens bær indeholder mere C-vitamin end nogen anden kendt plante på jorden. Sammenlignet med en citron, der indeholder 0,5 procent C-vitamin, indeholder camu-camu-bæret op til 4 procent C-vitamin. Og 30 gange mere C-vitamin end appelsiner. Dette produkt indeholder 10.000 mg pr. 100 g og ingen tilsætningsstoffer! Smager lækkert surt!