Økologiske Bagerina Valnøddeboller er et bagemix, der giver smagfulde boller med et strejf af valnød. Enkel og praktisk bageblanding til at skabe lækre valnøddeboller på ingen tid. Indeholder ikke gluten og blot få kulhydrater. Vi anbefaler ikke at udskifte ingredienser eller ændre opskriften i beskrivelsen, for så kan resultaterne blive helt anderledes.
Bagemix Valnøddeboller ØKO 198g
0 Vurderinger- Information
-
- Ingredienser & Information
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Mandlar*, Valnötter* (12,8%), Skalade Sesamfrön*, Solrosfrön*, Pumpakärnor*, Psyllium fröskal*, Bruna Linfrön*, Himalayasalt, Bakpulver* (Majsstärkelse*, Natriumvätekarbonat, Monokalciumfosfat). (GB) Almonds*, Walnuts* (12,8%), Peeled Sesame Seeds*, Sunflower Seeds*, Pumpkin Seeds*, Psyllium fiber*, Brown Flax Seeds*, Himalayan Salt, Baking Powder* (Corn Starch*, Sodium Hydrocarbonate, Monocalcium Phosphate). (D) Mandeln*, Walnüsse* (12,8%), Beschälte Sesamsamen*, Sonnenblumenkerne*, Kürbiskerne*, Flohsamenschalen*, Braune Leinsamen*, Himalaya-Salz, Backpulver* (Maisstärke*, Natriumhydrocarbonat, Monocalciumphosphat). (DK) Mandler*, Valnødder* (12,8%), Afskallede Sesamfrø*, Solsikkefrø*, Græskarfrø*, Psyllium frøskaller*, Brune Hørfrø*, Himalayasalt, Bagepulver* (Majsstivelse*, Natriumhydrocarbonat, Monokalciumphosphat). (FI) Mantelit*, Saksanpähkinät* (12,8%), Kuoritut Seesaminsiemenet*, Auringonkukansiemenet*, Kurpitsansiemenet*, Psyllium Siemenkuoret*, Ruskea Pellavansiemenet*, Himalajan Suola, Leivinjauhe* (Maissitärkkelys*, Natriumvetykarbonaatti, Monokalsiumfosfaatti). *Ekologiska ingredienser/Organic ingredients/Bio-Zutaten/Økologiske ingredienser/Orgaanisia ainesosia.Information/Tiodot: Kan innehålla spår av andra nötter än valnötter och mandel./Can contain traces of other nuts than walnuts and almonds./Kann Spuren von nüssen andere als walnüsse und mandeln./Kan indeholde spor af andre nødder end valnød og mandel/Saattaa sisältää pähkinää muista kuin saksanpähkinät ja mantelit. Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Sverige/Sweden/Schweden/Ruotsi.Recept/Receipe/Rezept/Opskrift/Reseptit:
Du behöver 125g kesella 10% och 3 ägg. Beskrivning: 1. Vispa äggen och blanda sedan i kesella. 2. Blanda sedan i torrblandningen. 3. Klicka ut smeten i 6 lika stora delar och forma bullar. 4. Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i 25-30 minuter./ You need 125g of kesella 10% and 3 eggs. Description: 1. Beat the eggs and then mix in the kettle. 2. Then mix in the dry mixture. 3. Divide the dough into 6 equal parts and shape into balls. 4. Bake in the middle of the oven at 175 degrees for 25-30 minutes./ Sie benötigen 125 g Kesella 10 % und 3 Eier. Beschreibung: 1. Die Eier schlagen und dann im Wasserkocher verrühren. 2. Anschließend die Trockenmischung untermischen. 3. Den Teig in 6 gleiche Teile teilen und zu Kugeln formen. 4. In der Mitte des Ofens bei 175 Grad 25–30 Minuten backen./ Du skal bruge 125g kesella 10% og 3 æg. Beskrivelse: 1. Pisk æggene og bland dem i kedlen. 2. Bland derefter den tørre blanding i. 3. Del dejen i 6 lige store dele og form til kugler. 4. Bages midt i ovnen ved 175 grader i 25-30 minutter./ Tarvitset 125g kesella 10% ja 3 munaa. Kuvaus: 1. Vatkaa munat ja sekoita sitten kattilaan. 2. Sekoita sitten kuivaseokseen. 3. Jaa taikina 6 yhtä suureen osaan ja muotoile palloiksi. 4. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa 25-30 minuuttia.Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 2246kJ/537kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 46g -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 0g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 9g -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: 0g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 20g Salt/Salz/Suolaa: 0,1g Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.
- Mere information
- Egenskaber
-
Brug: Bagning , Morgenmad Certifikat: EU Organic Form: Mel Opbevaring: Spisekammer (tørt og køligt) Underkategori: Bagerina - Levering og fragt
-
Tilgængelighed:Fragt: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Anmeldelser:
-
Dette produkt har ingen anmeldelser.