Økologiske Bagerina Valnøddeboller er et bagemix, som bliver til superlækre grove og fiberrige boller!
OBS! Vores økologiske bagemix indeholder ikke gluten og blot få kulhydrater.
Indeholder: Mandler*, Valnødder* (12,8%), Afskallede Sesamfrø*, Solsikkefrø*, Græskarfrø*, Psyllium Husk*, Brune Hørfrø*, Himalayasalt, Bagepulver* (Majsstivelse*, Natriumhydrocarbonat, Monokalciumphosphat).
(* Økologiske ingredienser).
Opskrift: Du skal bruge 125 g kesella 10% og 3 æg. Beskrivelse: 1. Pisk æggene og bland kesellaen i. 2. Bland derefter den tørre blandning i . 3. Del dejen i 6 lige store dele og form boller. 4. Bages midt i ovnen ved 175 grader i 25-30 minutter.
Allergiinformation: Kan indeholde spor af andre nødder end valnødder og mandel.
Oprindelsesland: Sverige.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Fedt: 46 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrater: 9 g
Protein: 20 g