
Lava Muffins
Lækre lavamuffins farvet med frugtpulver og smag af blød chokolade i midten.
Ingredienser:
1,2 dl glutenfrit mel, f.eks. havremel eller teffmel
2 spsk. kokossukker
1 spsk. hindbærpulver
1 spsk. jordbærpulver
1 spsk. rødbedepulver
1/2 tsk. bagepulver
1 knivspids himalayasalt
1 chiaæg
1/2 tsk. vaniljepulver
0,6 dl kokosolie smeltet
1,2 dl vegansk mælk
Fyld:
8 ruder mørk chokolade
Hindbærpulver eller Friske hindbær
Frosting:
100g vegansk cremeost
1 dl sötin florsukker
10 friske hindbær
Gør dette:
1,2 dl glutenfrit mel, f.eks. havremel eller teffmel
2 spsk. kokossukker
1 spsk. hindbærpulver
1 spsk. jordbærpulver
1 spsk. rødbedepulver
1/2 tsk. bagepulver
1 knivspids himalayasalt
1 chiaæg
1/2 tsk. vaniljepulver
0,6 dl kokosolie smeltet
1,2 dl vegansk mælk
Fyld:
8 ruder mørk chokolade
Hindbærpulver eller Friske hindbær
Frosting:
100g vegansk cremeost
1 dl sötin florsukker
10 friske hindbær
Gør dette:
- Lav et chiaæg ved at blande 1 spsk. chiafrø med 3 spsk. vand. Lad det svulme i mindst 10 minutter.
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og bland godt.
- Tilsæt chiaæg og vegansk mælk og bland det til en dej.
- Indstil ovnen til 175 ° C. Fedt 4 muffinsforme og fyld dem med dejen. Læg 2 firkanter chokolade i midten af hver muffin.
- Bages i 15 minutter, og prøv med en pind, om muffinsne er klar.
- Bland ingredienserne til frostingen og lad dem stå i køleskabet i 30 minutter.
- Sprøjte frostningen på, da muffinsene afkøles og pynt med hindbær.